Is het nieuwe jaar één van de feesten van de Vader zoals in de Bijbel?

Vele vieren nieuwjaar als een nieuwe feestelijke inleiding van het komende jaar. Maar in werkelijkheid is het een duivels afgodisch feest waarbij vele mensen ledematen hebben verloren. En mensen zelfs het leven hebben moeten verlaten.
Ik was vroeger iemand die ook mee dat in volle teugen. Door zelfs raketten af steken en vuurwerk te kopen die eigenlijk verboden was. Ik vond dat erg stoer. En deed daarbij gevaarlijke dingen. Welke ik hier op dit platform liever niet beschrijf. Ik sta nu aan de andere kant. En heb besloten dat ik mensen wil wakker maken. Nieuw jaar wordt gevierd door vele over de hele wereld. Maar het is nooit een van de feesten geweest welke God ons heeft gegeven om te vieren. We moeten juist zijn jaargetijde houden.
Dit zegt de Vader in Zijn Woord dat we ons niet moeten verwonderen aan de tekenen aan de hemel.

Jeremiah 10:2 Zo zegt de HEERE:
U mag u de weg van de heidenvolken niet aanleren,
en u niet ontstellen door de tekenen aan de hemel, omdat de heidenvolken zich daardoor ontstellen.

Duidelijker kan gewoon niet. Hij roept ons op ons niet te laten meeslepen door feesten van heidenen die zelfs slachtoffers maken. En een gevaar en tevens slecht voorbeeld zijn voor kinderen. Ik kan het weten want ik stak vuurwerk af met gevaar voor mezelf en anderen. Ik roep mensen op tot bewustwording en het Woord te verspreiden. Zodat er niet meer onnodige slachtoffers hoeven te vallen. Lees voor meer kennis dit artikel. Het zal je kennis verrijken.
Er wordt uitgelegd hier in dat nieuwjaar een heidens gebruik is dat al 4000 jaar bestaat en gehouden wordt. Mensen werden dronken op het feest. Er waren orgies en er werden zelfs mensenoffers gegeven en gelaten zoals nu.
Dan ben ik liever religieus om zijn feesten te houden en te zien hoe we een ziel kunnen redden. Dan om toe kijken dat er weer iemand op nutteloze wijze sterft. Zoals nu!

http://www.truthontheweb.org/newyear.htm

Dat is hoe het begon. De viering van nieuwjaar begon in het oude Babylonië in Mesopotamië. Het was een heidense gewoonte van oude zonaanbidding 2000 jaar vóór de geboorte van Jezus.

De viering van het nieuwe jaar wordt nooit in de Bijbel geboden. Jezus en de apostelen hebben het nooit waargenomen. Mozes verbood het!

Zeg niet “het maakt niet uit.” Het maakt God wel uit of we de gebruiken van de heidenen aannemen. Je Bijbel zegt: “Leer niet de weg van de heidenen” (Jeremia 10: 2).

De nieuwjaarsfestiviteiten die in Babylon waren ontstaan, vonden hun weg naar Griekenland en uiteindelijk naar Rome. De Romeinen noemden het “Saturnalia” – ter ere van Saturnus. Onder hen was het extreem populair – een tijd van onthullingen, drinkpartijen, orgieën – en uiteindelijk eindigend in MENSELIJK OFFER!

Daarmee sluit ik af!